05 December 2011

Akan Dapat Mata Baru




Dah jawab salam ke belom ?
Tak jawab, D O S A !
Jawab, G A T A L 


Hee.. Apa khabaq sume ? Harap sehad sehad belaka naa..
(gatal sebentar guna loghat Utara) Heheh, ^^v

Eh eh, Si Nura nieyh akan dapat mata baru ? :O
Hokk alorhh.. Chill babe ! Relax relax.. Cool down.. Heheh, ><

I mean, CERMIN MATA ek ! Bukan biji mata nie hah... Ayoyooo ! =='

Actually, saya rabun sejak darjah 4..
Mula2 perasan gak perubahan..
Waktu darjah 3, walaupun saya dok tempat belakang walau barisan tepi sekali puns, tak de problem lahh nak baca tulisan kiut miut cikgu kat depan uh..
Tapi lepas masuk darjah 4, dapat pulakk tempat belakang sekali,,
(budak tinggi memang selalu kena dok belakang kann? ==')
Waktu uh daa mule perasan, "apahal mata aku nie?"..
Menyusahkan kawan sebelah jeyp nak tiru tiru..
Soryy Nadzirah Nakoo & Thivyashini ! ><

Okey, semalam gi tempah cermin mata kat Focus Point..
Actually, selalunya gi kat StarHill, tapi semalam kedai uh tutup awal pulak ! =='
Tapi, rasanya layanan Focus Point lebih spontan, simple tapi tetap teliti laa berbanding StarHill..
# SukeSuke :D

Power = 250 (dulu pun 200 lbeh)
Silau = 50 (baru dapat silau. hurm,, cdeyh cdeyh)

So, mulai hari nie anda akan nampak Si Nura nie bercermin mata sepanjang masa..
Harap korang dapat cam ler muke budakk kiut miut nieyh kat luar eh ? Heheh, xD

Nahh, ade sikit gambar for korang tengok ghupe Nura bermata empat 







| klik jeyp untuk tumbesaran gambar, okies ? |

♥ L I K E tanda korang suka okeyy, babe ! ♥

4 comments:

sofiarti oktarina said...

ololo comelnya :)

Nura Zulkeflee said...

hee.. mecehh sofiarti oktarina ;D

stereohearts said...

sangkanya mata betul2 , rupa2nya spek mataa . hehehe

Nura Veronica said...

@stereohearts
heheh, ^^v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 | nurazulkeflee.blogspot | All Righted Reserved